Bland-selv-buffet

Fisk kr. 39 pr. cou.

Varmrøget ørred
Bagt laks
Dampet torsk
Fiskedeller med rejer og urter
Fiskefiler farseret med laksemousse
Lakseroulade med flødeost og urter
Tunmousse

Kød kr. 39 pr. cou.

Rosastegt kalveculotte
Oksefilet stegt med timian og hvidløg
Krydderstegt skinke
Marineret kyllingebryst
BBQ kyllingebryst
Frikadeller
Lam stegt med hvidløg og persille
Langtidsstegt nakkefilet

 

Tilbehør kr. 29 pr. cou.

Blandet salat af årstidens grønt og dressing
Apargessalat med tomat, løg og dild.
Honningbagte rodfrugter med rucola og timian
Perlebyg med bacon, bagt piment og salvie
Bulgursalat med gremolata og grøntsager
Kikærter med stegt zucchini, cherrytomat, persille og bagt parmesan
3 slags bønner i sennepsdressing med rødløg og peberrod
Dansk kartoffelsalat med agurk, tomat og purløg
Marinerede kartofler med rødløg og basilikum
Rynkede kartofler vendt i Mojo Rojo og radicchio
Flødekartofler
Linser med ristede svampe, gulerod og ramsløg
Tomatsalat med rødløg, basilikum og bøffelmozzarella

Tærte kr. 29 pr. cou.

Quiche Lorraine med skinke, bacon og emmentaler
Spinat med røget laks og ricotta
Kartoffel med porre, bacon og mozzarella
Broccoli med gulerod, løg og feta

 

Pasta kr. 29 pr. cou.

Penne med karry/hvidløgsstegt kylling, babyspinat og rødløg
Farfalle med laks, asparges, dild og citron
Fussili med skinke, bøffelmozzarella, ærter, majs, tomatdressing og basilikum
Conchiglie med oksekød, tzatziki og persille
Vegetarpasta med årstidens grønt

Desserter kr. 39 pr. cou.

Gâteau Marcel chokoladekage
Citrontærte med marangs
Tiramisu
Frugtsalat af frisk frugt
Fragilité med bær
Blandede oste med druer og kiks

Dressing kr. 15 pr. cou.

Hvidløg
Tomat
Krydderurter

Brød/smør kr. 25 pr. cou.